Interim Menedzsment

Ez a blog az interim menedzsmentről szól. Arról a menedzsment eszközről, amit vállalatvezetőknek, tulajdonosoknak, HR vezetőknek és általában a vezetőknek érdemes és hasznos ismerni. A viszonylag könnyed, munka és ebéd közben is könnyen olvasható blog bejegyzések impulzusokat adhatnak nemcsak nekik, hanem gyakorló és leendő interim menedzsereknek.Szó lesz arról is, hogy mik ennek a piacnak az aktualitásai itthon és a nagyvilágban. Ugyanakkor tágabb értelemben az üzleti életről, szervezetekről, vállalatokról és döntéshozókról is mesél e blog írója, aki a menedzsment guruk gondolatait is becsempészi a sorok közé. A blogon elhelyezett írások az Interim Menedzser Akadémia Kft. szellemi tulajdona, azok bármilyen formában történő továbbközlése csak és kizárólag az Interim Menedzser Akadémia Kft. írásos engedélyével lehetséges!

Hirdetés

Címkék

2011 (1) akadémia (1) alázat (1) archetípus (1) arrogancia (1) athéné (1) barabási albert lászló (2) baracskai zoltán (1) bennragadás (1) bizalom (5) bizonytalanság (1) biztonság (1) bolha (3) career break (1) change management (1) charles handy (4) coach (4) családi (1) csíkszentmihályi mihály (1) daniel pink (1) díjazás (1) elefánt (3) életmód (1) elmélete (1) érettség (1) értelmes élet (1) érzelmek (1) érzelmi intelligencia (2) etika (4) etikus viselkedés (3) everest (1) felelősség (1) felelősségvállalás (1) flow (1) fukuyama (3) gladwell (1) goldenblog (3) goleman (1) gyakorlás (1) hálózatok (1) hammel&hochreiter (3) harvard business school (1) hatlépésnyi (1) heller ágnes (1) hiány menedzsment (1) hitelesség (1) interim (3) interim (1) interim menedzser (30) interim menedzser akadémia (7) interim menedzsment (20) interim menedzsment szolgáltató (3) interkulturális kommunikáció (1) iskola (1) jacques reijniers (3) karizmatikus (1) karizmatikus (1) karrier (4) képzés (6) kipróbálás (1) kiszámíthatóság (1) klein sándor (1) kompetencia (1) konferencia (2) korrupció (1) kotter (1) közösségtudatosság (1) közszféra (1) krízis (1) kultúra (1) like (1) lojalitás (1) luis urzúa (1) malcolm (1) mba (1) menedzser (1) menedzsment (1) menedzsment eszköz (1) mérő lászló (1) mestermunka (1) midlife crisis (1) milgram (1) monozukuri (1) mount (1) nagy (1) narratíva (2) nitin nohria (1) nyenrode (2) oktatás (1) önfoglalkoztató (1) önismeret (1) profi (1) projekt (1) racionalitás (1) rugalmasság (1) shakespeare (1) siker (1) sorscsapás (1) steve jobs (1) storytelling (1) stratégia (1) supply chain (1) szakdolgozat (1) szerencse (1) szolgáltatás (1) tanulás (1) tanulságok (1) társadalmi szerepvállalás (1) társadalmi tőke (2) távolság (1) tímea (1) történetmesélés (1) történetmondás (1) túlképzett (1) újrakezdés (1) üzleti egyetem (1) üzleti etika (1) üzleti iskola (3) választás (1) vállalkozás (1) vállalkozások (1) válság (1) válságmenedzsment (1) válság menedzsment (1) változás menedzsment (1) vekerdy tamás (1) velencei jolán (1) vezető (1) villanások (1) Címkefelhő

Friss topikok

  • ___A___: Nagyon tetszik az írás, lehet látni hogy nemcsak öt elsütött mondat, hanem mindegyik mögött mély t... (2012.04.24. 16:15) Vállalati válságkezelési mítoszok
  • Zöldkör: Szia! Megoldódott ez a like-kérdés? Vadászom a válaszokat, de az én blogomat is érinti... Köszi!... (2011.12.20. 09:44) Eltűnt like-ok nyomában...
  • Magyari Éva: Kedves Blablax! Köszönöm a pozitív visszajelzést! Hát igen, nekem nagyon szívügyem az érzelmi inte... (2011.03.18. 09:34) Betegít a becsengetés
  • Lári: Az egyik kedves barátom így vigazstalt, amikor megszűnt a munkaköröm, hogy "semmi baj, csak kinyíl... (2011.02.17. 11:28) Újrakezdés
  • Birinéni: Bár ezeknek a fogalmaknak a pontos definícióját (már ha van olyan, és kizárólagosan érvényes nekik... (2010.08.30. 00:12) Biztonságos?

Eltűnt like-ok nyomában...

2011.06.26. 11:19 Magyari Éva

Néhány napja észrevettem, eltűntek az interim.blogon írt bejegyzéseimet "értékelő" like-ok (leánykori nevén: lájk). Először azt hittem, csak a legutolsó bejegyzéseket érinti, és azzal is igyekeztem magamat megnyugtatni, hogy csak ideiglenes technikai gondról van szó.

Sajnos mostanra meg kellett győződnöm róla, hogy mindegyik bejegyzés így járt és végleges a like-ok eltűnése. Úgy tűnik, nem vagyok egyedül azzal, hogy ezt szóvá teszem. Fontos,hogy Olvasóink is tudjanak róla.

Miért érdekes ez? Egy blog írójának, legalábbis nekem fontos visszajelzés a like-ok száma. Mert hát ugye az ember lánya, fia alapvetően csak írja, írja a bejegyzéseket, és viszonylag kevés jelet kap a külvilágtól, hogy vajon, amit írt tetszik-e Olvasóinak, tudott-e valami érdekeset, mi több, értéket nyújtani. Jól esik, amikor egy bemutatkozásnál valaki azt mondja: " Ja, te vagy az, aki az interim.blogot írod? Nagyon tetszenek az írásaid." És bizony nagyon jól esik, ha megjelenik egy bejegyzés után az első like, aztán szépen szaporodik a számuk.

A like-ok eltűnése persze nem nagy dolog - mondhatnánk. Szerintem azonban az. Hiszen vélemények, visszajelzések tűntek el így végérvényesen. Mi, blogírók pedig szomorkodhatunk, de ez a kisebbik baj. Számomra ez a bizalomról is szól. Hogyan bízzak ezekben a modern vívmányokban? Egyáltalán ki a  hibás? Merthogy csak ezen a blogon írt bejegyzéseimmel fordult ez elő. A blog.hu? Vagy a Facebook?

A blog.hu mossa kezeit: "A Facebook Like gomb nem a blog.hu szolgáltatása, hanem egy tőlünk független, beágyazott funkció. Ez azt jelenti, hogy nincs ráhatásunk a gombok működésére, mi pusztán azok beépítését könnyítettük meg. Tehát az említett hibákkal kapcsolatban is tehetetlenek vagyunk, korábbi tapasztalataink alapján elmondhatjuk, hogy valószínűleg hamarosan újra visszatér minden a régi kerékvágásba és helyesen fognak működni a gombok, valamint az eddig Like-ok száma sem veszett el, újra meg fog jelenni."
 

Úgy legyen!

PS: Ezúton köszönöm kedves, lelkes Olvasóimnak, akik veszik a fáradtságot és utólag ismételten lájkolják a bejegyzéseket.

1 komment

Címkék: like

A bejegyzés trackback címe:

https://interim.blog.hu/api/trackback/id/tr873015536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zöldkör 2011.12.20. 09:44:53

Szia!

Megoldódott ez a like-kérdés? Vadászom a válaszokat, de az én blogomat is érinti...

Köszi!

Ricsi
süti beállítások módosítása